Sobni kamini, kaminske peči in vrtni žari za vse generacije

Multižar IMAG – kulinarični užitki na prostem
PizzaOven IMAG – za hitro pripravo pic in zelenjaveImag MULTIŽAR

Imag MULTIŽAR

Multižar IMAG je nov vsestranski žar, ki daje možnost, da preizkusite svoje kulinarične sposobnosti. Sestavljajo ga namreč trije elementi, ki omogočajo raznovrstne načine priprave jedi: • pečenje na žaru z rešetko ali z vrtljivim mehanizmom, • kuhanje na plošči, • pečenje»pod loncem« in • peko v pečici

Lastnosti in posebnosti

Multižar IMAG je kamin, ki ga postavimo samostojno na vrtu, ga vključimo v vrtno kuhinjo ali ga vgradimo v kuhinjo in priključimo na dimno tuljavo.

Elementi so izdelani iz kvalitetnega šamota, obdani z ognjevarnim materialom in na čelni strani zaščiteni s kovinsko oblogo. Lesena krilna vrata so v opciji izbire. Izdelana so iz lesa, ki je obstojen na vremenske vplive. V notranjosti vrat so poličke in priročna mizica.

Kaminski elementi so zaščiteni z barvano inox kapo.

Kakovost pečice se kaže v izredno natančnem uravnavanju temperature. Primerna je tako za pečenje mesa in zelenjave, kot tudi za bolj zahtevne pekovske izdelke (kruh, pice, sladice …).

 Za uporabo žara zakurite z drvmi neposredno na plošči ali v kovinskem nosilcu na zadnji steni in žerjavico, ki se nalaga pod nosilcem povlečete pod rešetko za peko ali granitno ploščo.

 

Dimenzije osnovnega modela Multižar

š x gl x v / cm 92 x 73 x 200h

Dimenzije modela Multižar z lesenimi vrati

š x gl x v / cm 90 x 97 x 275h

Dodatni podatki

Šifra artikla:
IMMŽAR
Dobavni rok:
po dogovoru

Proizvajalec

Naziv:
IMaG d.o.o.
Spletna stran:
Imag  MULTIŽAR
IMaG d.o.o.
Palazzetti
Spartherm
Brunner
Edil Kamin
Focus
Romotop
Pilcom