Sobni kamini, kaminske peči in vrtni žari za vse generacije

Multižar IMAG – kulinarični užitki na prostem
PizzaOven IMAG – za hitro pripravo pic in zelenjaveO podjetju

O podjetju

V podjetju IMAG d.o.o. se prilagajamo različnim prostorskim zahtevam in slogom ter upoštevamo želje naročnikov, zato vam svetujemo in skupaj najdemo odlično rešitev za postavitev kamina v vaš dom.

Podjetje IMAG je bilo ustanovljeno v letu 1989 z namenom, da se tudi slovenskemu trgu ponudi različne tehnologije sobnih kaminov. Naši monterji so svoje delovne izkušnje sprva pridobivali v gradbeništvu in nadaljevali v letih 1991-1993 s šolanjem v Italiji, v firmi Palazzetti kjer smo spoznavali pravila in zahteve t.i. toplozračnega ogrevanja in izdelave in vgradnje odprtih kaminov. Svoje izkušnje smo nadgrajevali z nemškimi programi Spartherm in Brunner z izvedbami sevalnih /akumulacijskih kaminov in kamini z vgrajenimi vodnimi registri. Danes lahko ponudimo stranki praktično vse kar si zamisli, če so le izpolnjeni vsi gradbeni pogoji za vgradnjo kamina.

Prijetna toplota, presketanje ognja in prepletanje plamenov nas pomirjajo. Nič ni lepšega, kot zvečer po napornem dnevu sesti pred kamin in pozabiti na skrbi in delovne obveznosti.

Toda danes ogenj v kaminu ni več le okras, ampak nadvse dobrodošel vir ogrevanja. Za lepoto kamina se namreč skriva vrhunska tehnologija, ki zagotavlja izjemen izkoristek toplote, varno uporabo in minimalno oddajanje škodljivih snovi v okolje. Visoka tehnologija omogoča visok izkoristek, veliko varnost pri obratovanju ter skrb za okolje. Kamini IMAG so projektirani tako , da ustrezajo zahtevam različnih ogrevalnih sistemov (klasično, s toplim zrakom ali s toplo vodo) in različnim ambientom. Skrivnost kaminov IMAG je v kakovosti celote in posameznih sestavnih delov, ki so običajno nevidni. Za izbranimi oblogami je skrito "srce" kamina, ki je izdelano iz najboljših materialov in z najsodobnejšo tehnologijo.

Osebna izkaznica podjetja

IMAG d.o.o. Proizvodnja, storitve in trgovina, Ljubljana
Cesta v log 17, 1351 Brezovica pri Ljubljani

Davčna številka: SI55937357
Matična številka: 5301904000
Datum vpisa v register: 04.12.1989

Transakcijski računi:
29000-0055229232  (Unicredit banka Slovenija d.d)

Dejavnost po SKD: F 43.990 (F 43.990*) Druga specializirana gradbena dela
Zastopnik: Jurij Deisinger

Palazzetti
Spartherm
Brunner
Edil Kamin
Focus
Romotop
Pilcom