Sobni kamini, kaminske peči in vrtni žari za vse generacije

Multižar IMAG – kulinarični užitki na prostem
PizzaOven IMAG – za hitro pripravo pic in zelenjaveObnova obstoječih kurišč

Obnova obstoječih kurišč

Kaminske kasete za obnovo obstoječih odprtih kaminov, vaš stari kamin, z majhnim izkoristkom in veliko dima, spremenijo v pravo ogrevalno napravo. So zmogljive, varne in ekološke, ter lahko ogrevajo tudi večje stanovanjske površine.

Izbrana ponudba
|    Možnost prikaza:      |    Razvrsti po nazivih artiklov: 
Proizvajalec:
Toplozračni kaminski vložek/ kaseta, s termično močjo 12,2 kW in vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire. Vključuje nastavek za zgorevalni zrak in deluje neodvisno od zraka v prostoru.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 14 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek/ kaseta, s termično močjo 9,5 kW in vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire. Vključuje nastavek za zgorevalni zrak in deluje neodvisno od zraka v prostoru.
Toplozračni kaminski vložek/ kaseta, s termično močjo 11,3 kW in vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek/ kaseta, s termično močjo 12,5 kW in vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire. Vključuje nastavek za zgorevalni zrak in deluje neodvisno od zraka v prostoru.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 8,5 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 9,5 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 11,3 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 12,2 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 12,2 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.
Stran 1 / 1
Palazzetti
Spartherm
Brunner
Edil Kamin
Focus
Romotop
Pilcom