Sobni kamini, kaminske peči in vrtni žari za vse generacije

Multižar IMAG – kulinarični užitki na prostem
PizzaOven IMAG – za hitro pripravo pic in zelenjave

Samostoječe peči

Samostoječe peči

Samostoječe kaminske peči - malo prostora za veliko učinkovitost. Velika izbira barvnih odtenkov in dizajna mehko zaokroženih oblik, ki se lahko vključijo v vsak interier.

Izbrana ponudba
|    Možnost prikaza:      |    Razvrsti po nazivih artiklov: 
Proizvajalec:
Samostoječa peč s kovinsko oblogo in masivno šamotno oblogo. Za podaljšan efekt akumulacije je v zadnjem delu dodana akumulativna masa - 35 kg.
Elegantna prostostoječa kaminska peč, ki jo lahko postavimo v sredino prostora. Izbiramo lahko v celoti s kovinsko oblogo ali v varianti kjer sta bočni stranici in pokrov obdani s kamnom. Kuriščna vrata so polkrožna s keramičnim steklom. Kurišče je za povečano učinkovitosti ogrevanja obdano z Magnofix oblogo. Magnofix je nov material, ki optimizira zgorevanje in podaljšuje efekt ogrevanja.
Kovinska kaminska peč. Kurišče je v sivi litini s sistemom dvojnega zgorevanja. Vratca s keramičnim steklom nudijo širok pogled na plamen. Pod kuriščem je predal za pepel.
Kaminska peč, ki je v celoti izdelana iz sive litine, obloga bočnih stranic in pokrova je v kamnu. V kurišču siva litina s sistemom dvojnega zgorevanja.
Stran 1 / 5
 1 2 3 4 5 > 
Palazzetti
Spartherm
Brunner
Edil Kamin
Focus
Romotop
Pilcom