Sobni kamini, kaminske peči in vrtni žari za vse generacije

Multižar IMAG – kulinarični užitki na prostem
PizzaOven IMAG – za hitro pripravo pic in zelenjaveVrtni žar kamini

Vrtni žar kamini

Vrtni kamini Palazzetti - Zadovoljstvo naravnega okusa Zelo pomembno je, da ponovno odkrijemo naravne okuse. Prav zato je Palazzetti pripravil družino vrtnih kaminov - barbecue - in barbecue s pečico, ki nam pomagajo, da preživimo prijetne dneve in večere na vrtu ali verandi. Formula je enostavna, vendar zelo učinkovita; svež zrak, prijetna družba in naravna hrana, ki jo pripravimo po starih običajih: na plošči, na mreži, na nabodalu ali v peči. Vrtni kamin - barbecue - Palazzetti, si izberete s pripadajočim priborom v različnih modelih, ki so primerni razpoložljivim prostorom. Izdelani so iz najboljših materialov in izvirno oblikovani. Sami si izberite vrtni kamin - barbecue - po Vašem okusu .... malo narave in nekaj vesele sprostitve ste si vsekakor zaslužili.

Izbrana ponudba
|    Možnost prikaza:      |    Razvrsti po nazivih artiklov: 
Proizvajalec:
Vrtna letna kuhinja, kombinacija žar kurišča in pečice.
Vrtni kamin s pečico. Prihranek pri energiji in času.
Vrtni žar s pečico. Prihranek pri energiji, času in kurivu.
Vrtni žar sestavljen iz betonskih in ognjevarnih elementov, in kovinsko kapo, ki je zaščitena z visokotemperaturno obstojno barvo.
Vrtni kamin z žar kuriščem in pečico za peko. Z dodatnimi elementi pulta in korita si oblikujete vrtno kuhinjo po lastni želji.
Moderna letna kuhinja s pečico in žar kuriščem. V izbiri je plinski kuhalnik, umivalnik, priročnen predalnik, kovinska vrata.
Vrtni kamin z dvojnim žar kuriščem, za hkratno pripravo različnih jedi na več načinov ali peko večje količine
Modern vrtni žar z ločenima kuriščema, s kamnitima bočnima stranicama na katerih je vpeta bakrena streha.
Moderna letna kuhinja v kombinaciji žar kurišča in peči za pripravo jedi. Idealen kamin, da z njim preiskusite različne priprave jedi: na žaru, na granitni plošči, na nabodalu ali v pečici spečete pico, kos odličnega mesa, kruha, zelenjave,... Okusili boste užitek in zabavo pri pripravi zdrave hrane.
Stran 1 / 1
Palazzetti
Spartherm
Brunner
Edil Kamin
Focus
Romotop
Pilcom