O podjetju

 

Ogenj je v človeškem življenju prisoten že od prazgodovine in predstavlja eno najstarejših odkritij. Skozi čas in s sposobnostjo nadzorovanja ognja je ognjišče postalo osrednje in med najpomembnejšimi sestavnimi deli ljudske hiše – od odprtega ognjišča in črnih kuhinj do zaprtih ognjišč in prvih krušnih peči. Današnji kamini imajo kot vir ogrevanja uporabno vrednost, seveda pa predstavljajo tudi udobje, toplino in domačnost.

Naj naša izkušena ekipa s kaminskimi vložki ali pečmi priznanih proizvajalcev (Brunner, Max Blank in Spartherm) po meri vaših želja doda piko na i vašemu domu.

Prasketajoči plameni ustvarjajo edinstven ambient za sproščanje, zbiranje družine in gostov ter deljenje spominov.

Vabljeni v toploto lesa in ognja.

Kaj drugi pravijo o nas

V prvi vrsti se vam morava z možem zahvaliti in priznati, da sva se prav odločila ko sva vas izbrala za izdelavo kamina. Nad kaminom sva navdušena, saj je bila to najina sanjska želja imeti kamin v lastnem domu. Sedaj se nama je ta želja z vašo pomočjo uresničila.

Vse pohvale vaši organizaciji in gospodoma katera sta ga izdelala. Pohvaliti moram da sta vse zelo skrbno zaščitila in za sabo po izdelavi kamina, pospravila in pustila samo kamin.

S. in M. Š.

Prijazni, strokovni, potrpežljivo odgovarjali na vsa vprašanja, sodelovali v vseh fazah gradnje in zagona ter bili tudi po nakupu odzivni in na mestu za dodatna pojasnila in popravila škode nastale zaradi drugih mojstrov.

Š. K.