fbpx

O podjetju

 

V podjetju IMAG d.o.o. se prilagajamo različnim prostorskim zahtevam in slogom ter upoštevamo želje naročnikov, zato vam svetujemo in skupaj najdemo odlično rešitev za postavitev kamina v vaš dom.

Podjetje IMAG je bilo ustanovljeno v letu 1989 z namenom, da se tudi slovenskemu trgu ponudi različne tehnologije sobnih kaminov. Naši monterji so svoje delovne izkušnje sprva pridobivali v gradbeništvu in nadaljevali v letih 1991-1993 s šolanjem v Italiji, v firmi Palazzetti kjer smo spoznavali pravila in zahteve t.i. toplozračnega ogrevanja in izdelave in vgradnje odprtih kaminov. Svoje izkušnje smo nadgrajevali z nemškimi programi Brunner in Spartherm z izvedbami sevalnih /akumulacijskih kaminov in kamini z vgrajenimi vodnimi registri. Od leta 2020 dalje nadaljujemo s pridobljenimi znanji in izkušnjami pod imenom IMAG Ambient. Danes lahko ponudimo stranki praktično vse kar si zamisli, če so le izpolnjeni vsi gradbeni pogoji za vgradnjo kamina.

Prijetna toplota, presketanje ognja in prepletanje plamenov nas pomirjajo. Nič ni lepšega, kot zvečer po napornem dnevu sesti pred kamin in pozabiti na skrbi in delovne obveznosti.

Vabljeni v toploto lesa in ognja.

LET IZKUŠENJ

Kaj drugi pravijo o nas

Great service.
And if problems occur, which theyalway do, they stay with them until solved! Top!

M. J.

Moja nova pridobitev podjetja Imag Kamini je inovativni produkt Pizza Oven. Sprva se mi je zdelo, da gotovo ne more biti tako preprost za uporabo, kot izgleda…pa smo bili prav vsi presenečeni! Otročje lahko je, kar dokazuje, da nam je pizza uspela že ob prvi uporabi!! Skorjica se lepo hrustljavo zapeče, kot v krušni peči, pa ne le pri pizzi, pač pa tudi kruhu in ostalih kvašenih izdelkih in prilogah. Komaj čakam, da probamo še žar rešetko! Odličen je za kampiranje, izlete, piknike…mi ga imamo prav povsod s seboj, saj je zaradi svoje velikosti zelo priročen 🙂 Hvala Imag Kamini!

A. H.

Izbira kamina predstavlja pomembno odločitev pri prenovi ali gradnji nove hiše, saj gre običajno za osrednji prostor doma. Z ženo sva temu delu hiše namenila posebno pozornost in kljub veliki izbiri ponudnikov že skoraj obupala, saj  nisva našla pravega sogovornika kateremu bi lahko zaupala tudi izvedbeni del. Že ob prvem stiku s podjetjem IMAG KAMINI pa sva ugotovila, da je kakovost in svetovanje, ter zadovoljstvo stranke tu na prvem mestu. Izjemno so naju v podjetju presenetili tudi s svojo ekipo, ki je na koncu kamin tudi postavila, saj vsak od kupcev ali investitorjev ve, da je izvedba v veliko primerih daleč od prvotnega dogovora. Pri Imagu je bila izvedba popolna in tudi danes z veseljem IMAG priporočava vsakomur, ki ve da je kakovost svetovanja enako pomembna, kot kakovost izvedbe.

I. K.