fbpx

Vrtni kamini in žari

ZA LJUBITELJE DRUŽENJA NA PROSTEM > Okusen obrok pripravljen na žaru, v peči ali pa celo v vrtni kuhinji, sestavljeni po vaših željah.

GALERIJA

Pri nas so vam na voljo številnih vrtni kamini, od običajnih zidanih kaminov z žarom do takšnih s pečjo za peko, ki lahko stoji samostojno ali pridružena kurišču za žar. Tisti, ki vam je bivanje na prostem še posebej všeč, pa si lahko z raznovrstnimi montažnimi elementi privoščite kar celo vrtno kuhinjo. S kombinacijo različnih modulov si lahko ustvarite lepo in praktično zunanjo kuhinjo, ki ustreza vašim potrebam in željam in jo je mogoče uporabljati v vseh letnih časih.

Ali potrebujete dodatne informacije?

Multižar

Multižar IMAG je nov vsestranski žar, s katerim lahko preizkusite svoje kulinarične spretnosti. Pripravimo drva, odpremo kamin, postavimo priročno mizico in zakurimo. Kamin sestavljajo trije elementi, ki omogočajo različne načine priprave hrane. Kuhanje v posodi na plošči ali nad ognjem – slastno juho, golaž, omake, .. Pečenje na žaru: zakurimo na plošči ali v kovinskem nosilcu. Peka v pečici, primerni za pečenje mesa, zelenjave, kruha, pic in sladic. Formula je enostavna in učinkovita; svež zrak, prijetna družba in naravna hrana, pripravljena po starih običajih. … in ko se družba poslovi, se kamin ohladi, enostavno zapremo lesena vratca in kamin čaka na ponovno druženje.