NOVO: BRUNNER BKH “green”

Dec 29, 2022 | Novice

Začenjamo novo poglavje: tu so okolju prijazni “green” kaminski vložki – serija BKH.

Mislite na prihodnost – delujte trajnostno – ogrevajte se okolju prijazno. Odslej bo veliko lažje, saj ima BRUNNER popolno rešitev za podnebju prijazno prihodnost: BRUNNER “green” je generacija odličnih, podnebju prijaznih kaminov, ki ste jih zaman iskali na trgu.

Naši povsem novi „zeleni“ kaminski vložki BKH navdušujejo z najnovejšo tehnologijo. Osrednji element je novo, energijsko učinkovito in edinstveno kaminsko kurišče v industriji. Vse skupaj je združeno z običajno preprosto in vizualno kakovostno zasnovo ter opcijskim katalizatorjem, ki ga je mogoče naknadno vgraditi. To pomeni: popoln vzorec plamena in hkrati najnižje emisije.

“Pravzaprav smo vse izumili na novo – le ognja ne. To je bilo že prej.”

 

;

Manj emisij

Vsi naši kamini so že krepko pod zahtevanimi mejnimi vrednostmi. Ampak to nam ni dovolj. Mislimo na prihodnost in želimo biti okolju še bolj prijazni. Tehnični vidik je bil za ta namen tokrat popolnoma drugačen.

;

Izkušnja ognja

Naši razvijalci in tehniki so razmišljali na način, da bi vam omogočili največji užitek ob izkušnji ognja. Revidirati je bilo treba tudi steklokeramiko. Zdaj ponuja še jasnejši in čistejši pogled na plamene.

;

Kakovost

Poleg trajnosti s čistim gorenjem so imeli naši razvijalci v mislih tudi uporabniško izkušnjo. Kot vsi naši izdelki je tudi nova serija kaminov zelo enostavna za uporabo in čiščenje.

Novo poglavje: “green” v prihodnosti

Poskrbeli smo, da optimalno združujemo okoljsko združljivost in uporabniško izkušnjo. Rezultat je sistem, ki je res zabaven: s tem revolucionarnim kaminom ogrevate na izjemno okolju prijazen način. Vsak kamin BRUNNER nove generacije je že »green«, kar pomeni: trenutne mejne vrednosti so celo znižane in zaradi povečanja učinkovitosti se porabi bistveno manj lesa.

Kako “green” je lahko?

“green” je nov standard za kamine BRUNNER. S pravim gorivom in pravilnim delovanjem je mogoče kadar koli doseči preverljive emisije. Ne rabimo “laboratorijskih operacij” – pri nas lahko vsak, ki želi, zeleni doma.

A vsak zmore še več

Z elektronskim nadzorom zgorevanja BRUNNER in katalizatorjem lahko kamin popeljete na višjo raven – imenujemo ga “green-plus”. To daje našim strankam varnost, ki jo potrebujejo, da se lahko odzovejo, če bodo mejne vrednosti dodatno zaostrene.

Prvi razpoložljivi formati:

Jekleni kaminski vložki BRUNNER so na voljo v številnih različnih formatih stekel s krilnimi vrati ali s steklom, ki ga je mogoče dvigniti navzgor, kot tudi z dodatnimi akumulacijskimi elementi za podaljšan učinek segrevanja – za popolno ambientalno izkušnjo z želenim toplotnim učinkom. Začenjamo z najbolj priljubljenimi formati, in sicer z ravno, kotno in tunelsko zasteklitivjo. Kmalu bodo sledile nadaljnje izvedbe v različnih oblikah.

Bi želeli postati "green"?

Za več informacij nas kontaktirajte na info@imag.si ali 051 635 635. Vabljeni pa tudi v naš salon na Litostrojski cesti 40 v Ljubljani, kjer si lahko novo generacijo modelov ogledate tudi v živo.