Sesalnik za pepel

Vaš novi pomočnik pri kaminu – sesalec za pepel.

Lastnosti
  • električni,
  • 16W / 230 V,
  • vključno z ognjeodpornim HEPA filtrom,
  • volumen 20 L,
  • dolžina cevi: 2 m,
  • dolžina napajalnega kabla: 2 m,
  • teža: 5,6 kg
Odporen na toploto

Sesalnik ima toplotno odporno konstrukcijo, zahvaljujoč kateri vam ni treba čakati, da se pepel iz kamina ali žara popolnoma ohladi. Sesalnik ima filtre odporne na vročino. HEPA je opremljen z zaščitno kovinsko mrežo. Tako prvi kot drugi filter v kompletu sta izdelana iz toplotno odpornih materialov. Rezervoar in gibljiva cev sta opremljena s posebnim premazom, ki omogočajo varno sesanje vročega in hladnega pepela. V kompletu so zamenljivi nastavki, s katerimi boste lahko očistili tako rekoč vse. Široka, velika krtača deluje v 2 položajih. V prvem položaju je na dnu uporabljen zbirni rob, ki bo površino temeljito očistil umazanije. Drugi položaj, s pritiskom na stikalo, odstrani ščetine, zato je popoln za sesanje preprog, ploščic itd. Nastavek z režami je še posebej primerna za ozka in težko dostopna mesta, npr. za čiščenje avtomobila.

Dvojni filtrirni sistem

Sesalnik ima dvojno filtracijo, zahvaljujoč kateri se sesalnik ne zamaši in ga je treba manj pogosto čistiti! Vsak od filtrov je za večkratno uporabo, le operite ga pod tekočo vodo. Dvojna filtracija zmanjša vsebnost prahu v vpihanem zraku, kar izboljša kakovost vpihanega zraka. Shema filtracije zraka: sesalna cev -> rezervoar za odpadke -> filter materiala -> HEPA filter -> motor -> izpušni plin. Sesalnik ima zelo zmogljiv elektromotor z največjo sesalno močjo 1600W! Njegov zmogljiv rezervoar iz nerjavečega jekla vam bo omogočil zbiranje do 20 l odpadkov.  

 

Funkcionalnost

Sesalnik ima funkcijo pihanja, le s posebnim nastavkom, ki je v kompletu, premaknite cev od sesalne odprtine do izhoda in sesalnik se spremeni v puhalo. Omogoča vam odstranjevanje odpadkov s težko dostopnih mest. Z vogalov bo odstranil umazanijo, npr. prah, in bo tudi odlična alternativa odstranjevanju listja. Izdelek ima tudi funkcijo pretakanja, to je, da se vsi ostanki, ki padejo v sesalnik, usmerijo na dno posode. To podaljša življenjsko dobo filtrov, saj se pri sesanju ne zamašijo. Sesalnik ima 4 kolesa za udoben transport. Izdelek je opremljen z 2 m dolgo cevjo in 4 togimi deli cevi s skupno dolžino približno 1 m, kabel je dolg 2 metra.

Izjemna kvaliteta

V modelu sesalnika je proizvajalec uporabil dodatno izoliran motor, ki zdrži dvakrat dlje kot večina sesalnikov, ki so na trgu in uporabljajo običajne motorje. Industrijski sesalnik brez vrečke vam bo omogočil temeljito čiščenje po vseh obnovitvenih delih, primeren bo za čiščenje odpadkov, ometa, prahu, čiščenje oblazinjenja in tal ter odstranjevanje vročega in hladnega pepela iz kamina ali čiščenje garaže. Zahvaljujoč dejstvu, da je brez vrečke, vam ni treba skrbeti, da boste nenehno kupovali nove vrečke in zapravljali denar po nepotrebnem.