Čas za piknike

by | Blog

Pa smo ga dočakali – letošnje poletje …

Ali bo dolgo in vroče, še ne vemo, vsekakor pa ga je dobro čim bolje izkoristiti. Najbrž se boste odločili za oddih na morju ali v hribih, za izlete v naravo in ohladitev v bazenih. Odlično! Vendar pa – kako izkoristiti poletje v dneh, ko nimate dopusta?

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega poletnega vzdušja tudi doma? Za ljubitelje druženja in dobre hrane imamo v podjetju IMAG Ambient vrsto idej in rešitev, kako si družabno počitniško vzdušje ustvariti kar na domačem vrtu. Pri nas so vam na voljo številni vrtni kamini, od običajnih zidanih kaminov z žarom do takšnih s pečjo za peko, ki lahko stoji samostojno ali pridružena kurišču za žar. Tisti, ki vam je bivanje na prostem še posebej všeč, pa si lahko z raznovrstnimi montažnimi elementi privoščite kar celo vrtno kuhinjo. S kombinacijo različnih modulov si lahko ustvarite lepo in praktično zunanjo kuhinjo, ki ustreza vašim potrebam in željam in jo je mogoče uporabljati v vseh letnih časih.

Formula je enostavna, vendar zelo učinkovita; svež zrak, prijetna družba in naravna hrana, ki jo pripravimo po starih običajih: na plošči, na mreži, na nabodalu ali v peči.

Vrtni kamini priznanih proizvajalcev v različnih modelih, so primerni razpoložljivim prostorom, izdelani iz najboljših materialov in izvirno oblikovani.

Vabljeni na posvet!